Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

28 Mei '14 - + 0 - 0 Oproep voor deelnemers Search Expertgroep Shopping2020


Ik zoek voor de search expertgroep van shopping2020 mensen die graag mee willen denken en mee willen werken aan een stuk visie op zoekmachines in 2020 en hoe via search e-commerce ondersteund kan worden.


Shopping2020 is een initiatief van Thuiswinkel.org met als doel de Nederlandse bedrijven klaar te maken voor de klant en de concurrentie van 2020. Deelnemers zijn onder andere Google, IBM, PostNL, ABN-AMRO en vele andere partijen.

Gewenst is:

* Visie op ontwikkeling van zoekmachines
* Ervaring vanuit het veld met zoekmachines
* Tijd om actief bij te dragen


Gevraagd wordt om deel te nemen aan expert sessies en content te genereren over search voor het boek van shopping2020. Je krijgt onder andere kennis uit de expertgroep terug, toegang tot researchmateriaal evenals de mogelijkheid deel te nemen aan congressen.

Meld je aan op :

> https://www.shopping2020.nl/Public:Aanmelden_als_expert
Al 1 Googley reactie:

The Pro Ser Saúde project aims to disseminate information for a happier and healthier life. This blog brings nutrition tips, exercises, courses, lectures, curiosities, among other topics related to health, well being and quality of life.

Pro Ser Saúde () (link) - 05 Maart '17 - 14:10


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->