Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

11 Jun '10 - + 0 - 0 Google logo: Doodle 4 Google – 'I love football' WK voetbal 2010


Nu het FIFA Wereldkampioenschap voetbal 2010 van start is gegaan, is de Nederlandse winnaar van de Doodle 4 Google - "I love football" contest bekend gemaakt. In deze wedstrijd, georganiseerd door Google, konden jongeren tot 17 jaar van over de hele wereld meedoen. Het doel van deze wedstrijd is een doodle (Google logo) ontwerpen voor het WK voetbal 2010. Rens Michiel Doornbusch, 15 jaar oud, is verkozen tot de winnaar van de Nederland.


Eerder werden er 10 doodle's (Google logo's) genomineerd, waaruit door Nederlanders zelf Rens Michiel Doornbusch is verkozen. Zijn beschrijving voor het logo is: "Voetbal is werelds!". Dit is het logo dat hij gecreëerd heeft:


Winnende doodle 24 uur lang op Google-homepage


Het logo van Rens Michiel Doornbusch zal vandaag, 14 juni, 24 uur lang op de homepage van Google Nederland getoond worden. Tevens neemt hij nu deel aan de internationale wedstrijd. De winnaar van deze Doodle 4 Google - "I love football" wedstrijd krijgt een reis naar Zuid-Afrika voor 4 personen en zijn of haar logo zal op 11 juli 24 uur lang op de homepage van Google.com staan. De runner-up krijgt 2 VIP-kaarten voor een wedstrijd in de Premier League. Stemmen voor de wereldwijde verkiezing zal binnenkort mogelijk zijn, wanneer de winnaars van elk land bekend zijn. Stemmen kan dan op de website van Doodle 4 Google.

Zie ook:
> Google logo: FIFA WK voetbal 2010!
> Nominaties WK voetbal 2010 Google logo's bekend
> Ontwerp het WK voetbal Google-logo!
Al 1 Googley reactie:

Wat een super leuk idee! En ook een erg mooi ontwerp trouwens!

Nokia X2 () - 23 Juni '10 - 15:14


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->