Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

27 Nov '09 - + 0 - 0 Google China: Ajax wordt Feyenoord?


Ajax wordt FeyenoordAfgelopen week maakte Ajax bekend dat de Amsterdamse voetbalclub gaat samenwerken met verschillende jeugdteams van het nationale voetbalelftal van China. Maar van Google China hoeft Ajax het voorlopig niet te hebben..


Als je Ajax op de Chinese manier invoert in de gecensureerde zoekmachine van Google, dan komen er zoekresultaten die voor verschillende Ajax-supporters erg pijnlijk zullen zijn. Het zoekresultaat levert echter niet op wat je hoopt als Ajax-supporter.

Google China Ajax

[Onderaan staat de link naar de 'verkeerde' pagina]

Ajax wordt Feyenoord?


Zodra je op de link naar de site van data.sports.163.com klikt, kom je op een site waar het logo van aartsvijand Feyenoord afgebeeld wordt. Naast dit logo staat overigens wel de tekst die gaat over de Amsterdamse voetbalclub. Het plaatje van de teamfoto klopt verder ook, maar het zal de fanatieke Ajax-supporter toch wel pijn doen..

Ajax wordt Feyenoord?

[Het artikel over Ajax, maar wel met het logo van Feyenoord..]
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->