Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

03 Nov '09 - + 0 - 0 Cybercriminelen hebben het gemunt op Google Wave gebruikers


Google Wave Logo Cybercriminelen hebben het gemunt op mensen die uitgenodigd zijn of willen worden voor Google Wave. Google Wave is het nieuwe communicatie platform van Google.


Scams


Op dit moment kom je alleen in aanmerking voor een account als je wordt uitgenodigd. Deze uitnodigingen worden via mailtjes en websites aangeboden. Er zijn momenteel Scams in omloop, ga je in op zo'n scam dan wordt je wachtwoorden en gebruikersnamen afhandig gemaakt. Of wordt je langs pagina's vol advertenties gestuurd voordat je je gegevens kunt invullen.

invitesGoogle Wave


Google Wave is een dienst van Google die het mogelijk maakt om een online kantoorruimte, webserver of vergader locatie te maken. Een Wave is een soort van open webspace waar andere mensen aan toegevoegd kunnen worden, om bijvoorbeeld samen aan een project te werken. Om de werking van de dienst makkelijk te kunnen begrijpen kun je het nog het beste vergelijken met een bestand waarin meerdere gebruikers tegelijk kunnen werken en op elkaars veranderingen kunnen reageren.
Het is een communicatieplatform dat mogelijkheden bevat voor chat, email, wiki's en sociale netwerken. Binnen een 'wave' kunnen meerdere mensen documenten, berichten foto's en andere media met elkaar delen en deze ook bewerken

Zie ook
HOT: Google Wave invites!
Google Wave werkt al op iPhone en Android!
Google Wave maakt samenwerken eenvoudig
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->