Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

07 Okt '09 - + 0 - 0 Windows Phone nieuwste wapen tegen iPhone


Windows MobileWindows komt voor het einde van dit jaar met Windows Mobile 6.5. Een nieuwe software waarmee het bedrijf de concurrentie aan gaat met bijvoorbeeld de Apple iPhone en Google's Android. De toestellen die gaan draaien op Windows mobile 6.5 krijgen de merknaam Windows Phone.


Het nieuwe besturingssysteem van Windows is zuiniger voor de batterij dan haar concurrentie, beweert het bedrijf. Ook biedt het een back-up systeem, je persoonlijke gegevens worden ergens op een webpagina opgeslagen zodat je bij verlies of schade toch je bestanden kunt terug vinden. Het besturingssysteem kun je zowel vanaf je telefoon bedienen als vanaf je PC. Programma’s als PowerPoint,Word en Excel zijn nu ook op je telefoon te gebruiken.

Windows Mobile


De Windows Phone


Het bedrijf zal geen hardware leveren, het levert alleen het besturingssysteem. In ons land zal het beschikbaar worden op modellen van o.a Samsung en SonyEricsson.
2 Googley reacties!:

ter info: de release-datum van Windows Phone was afgelopen dinsdag, 6 oktober. Verschillende telefoons zijn al te updaten of nieuw verkrijgbaar met Windows Phone.

Klaas - 09 Oktober '09 - 10:17

Bake-up???

Johan (link) - 15 Oktober '09 - 09:50


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->