Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

06 Okt '09 - + 0 - 0 Google Wave invites doen het goed op eBay


Google Wave EbayGoogle in sinds vorige week begonnen met het versuren van de eerste Google Wave-uitnodigingen. Inmiddels blijken er zich van de 100.000 uitgenodigde gebruikers een deel te interesseren voor het programma en een deel voor het geld.


Advertenties op eBay die een Google Wave invite aanbieden schieten als paddenstoelen uit de grond. Prijzen voor de invites variëren van $ 25,- tot wel $ 100,-. Dit fenomeen zagen we eerder bij de introductie van Google Gmail en bij de verkoop van de LiveStrong armbandjes van wielrenner Lance Armstrong.

eBay


Inmiddels heeft eBay een aantal advertenties verwijdert, omdat het van mening is dat verkopers niet het recht hebben om de invites te verkopen. Wie echter toch even goed zoekt zal tot de ontdekking komen dat er nog genoeg advertenties onder de kop ‘Buy it now’ te koop zijn.

De goedkoopste advertentie die wij konden vinden was voor $ 25,-.

Google Wave eBay


Het is niet duidelijk wanneer de genodigden daadwerkelijk toegang krijgen tot het nieuwe Google Wave. De Internetreus heeft namelijk aangegeven dat het stap voor stap gebruikers toelaat op het nieuwe platform, om zo alles goed te kunnen monitoren. Gebruikers met een Google Wave invite kunnen net zoals in het verleden bij Google Gmail, vijf andere vrienden uitnodigen voor de nieuwe dienst.

Zie ook:
HOT: Google Wave invites!
Google Wave morgen beschikbaar
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->