Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

18 Jun '09 - + 0 - 0 Oproep Google protest logo verkiezingen Iran!


google iranIraanse protesteerders hebben Google opgeroepen om steun te betuigen en een speciaal logo te plaatsen om de doden te eren en afkeur te tonen van het geweld door Iraanse overheid en milities.


De volgende tekst is op de site met de oproep geplaatst:


Regarding the bloody days in Iran and innocent people killed.

We are writing for all Iranians who are seeking peace and freedom and are against war and savage.

We ask Google to change Google logo for one day.

Het logo toont een vredesduif, een druppel bloed om de doden te herinneren en de Iraanse vlag in de letter "L". Daarnaast is het logo groen gekleurd. Groen is de kleur die massaal door de protestanten wordt gedragen.

De protesten zijn vandaag de zesde dag ingegaan en hebben voor een revolutie in de manier van protesteren gezorgd. Nog nooit eerder hebben sociale media zoals Twitter en Facebook zo'n grote wereldwijde rol gespeeld als bij de huidige protesten in Iran.

De kans is zeer klein dat Google op een dergelijk politiek verzoek in zal gaan, dus daarom roep ik iedereen op om het logo op zijn of haar site te plaatsen en zo steun te betuigen aan vrije verkiezingen en aan de slachtoffers van politie en militie geweld bij de protesten in Iran.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->