Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

31 Mrt '09 - + 0 - 0 Google Gmail met bijlageherkenning


Google Gmail Logo Google heeft vandaag weer een nieuwe functie voor haar e-mail dienst Google Gmail ge´ntroduceerd. De nieuwe functie ontwikkeld door Gmail Labs zorgt ervoor dat er geen mail meer verstuurd kan worden zonder de bedoelde bijlage toegevoegd te hebben.


Er zijn de laatste tijd meer functies onder de vlag van Google Labs ge´ntroduceerd. Zo bevat Gmail naast de attachment reminder onder andere een kalender en een to-do-list. Verder kunnen er met de Google Toolbar veelgebruikte antwoorden worden opgeslagen en opnieuw worden ingevuld door op de knop "hergebruiken" te klikken.

Gmailen onder invloed


Gmail Labs introduceerde een paar maanden geleden al de functie die ervoor zorgt dat er 's nachts geen mails meer verstuurd worden waar je later spijt van hebt. Dit gebeurt onder andere wanneer mensen onder invloed zijn van alcohol of drugs. Een simpele rekentest moet 's nachts controleren of een gebruiker nog voldoende bij geest is om een mail te versturen.

Al deze ontwikkelingen kunnen natuurlijk door een gebruiker zelf aan of uit worden gezet.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->