Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

26 Jan '09 - + 0 - 0 Google is beste werkgever af


Fortune Logo Google is dit jaar niet meer de beste werkgever om voor te werken. Dit bleek uit de lijst die ieder jaar wordt samengesteld door Fortune. Het bedrijf NetApp neemt dit jaar de eerste plaats voor zijn rekening.


Internetgigant Google is dit jaar terug te vinden op plaats vier, natuurlijk nog steeds een uitstekende prestatie. NetApp is een bedrijf dat zich richt op zogenaamde NAS-systemen en heeft dit jaar grote stappen voorwaarts gemaakt. Het bedrijf stond namelijk vorig jaar nog op plek veertien.

Fortune stelt ieder jaar de lijst op aan de hand van gegevens van bedrijven uit de VS en uit werknemer-peilingen. NetApp heeft de eerste plaats te danken aan het feit dat het geen banen schrapte. Veel andere bedrijven deden dit wel.

Theepauze


Google heeft de daling vooral de danken aan het schrappen van de theepauze en de jaarlijkse ski-reis. Deze maatregelen zijn onderdeel van de bezuinigingen die Google eind 2008 al aankondigde.

De top-10


De volledige top-10 van Fortune ziet er als volgt uit:
1. NetApp
2. Adward Jones
3. Boston Consulting Group
4. Google
5. Wegmans Food Market
6. Cisco Systems
7. Genentech
8. Methodist Hospital System
9. Methodist Hospital System
10. Nugget Market

De volledige lijst is hier te vinden.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->