Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

19 Sep '08 - + 0 - 0 'HTC Dream' met Google Android voor 199 dollar te koop


Google Android HTC Dream De eerste telefoon die met het besturingsysteem Google Android op de markt zal verschijnen wordt scherp geprijsd. HTC zal het toestel op de markt brengen, in eerste instantie alleen in de VS, onder de naam HTC Dream en krijgt een prijskaartje van $199,- in combinatie met een tweejarig abonnement van T-mobile.


De HTC Dream zal aanstaande dinsdag gelanceerd worden in New York, zo meldt de Wall Street Journal.

Concurrent Iphone


De prijs van $199,- is exact hetzelfde als de prijs van de Iphone bij diens introductie. Deze prijs geldt echter wel alleen in combinatie met een tweejarig abonnement. Het toestel zal naar verwachting door T-Mobile gekoppeld worden aan een abonnement dat gelijk is aan het abonnement van AT&T met de Iphone.

HTC verwacht dat de Dream een groot succes zal worden en het bedrijf verwacht daardoor voor het einde van het jaar 700.000 toestellen te hebben verkocht. Een deel van het succes zal natuurlijk komen omdat de merknaam Google gekoppeld wordt aan het toestel. In tegenstelling tot wat gangbaar is zal naast het logo van HTC ook het logo van Google op de achterkant van de Dream te zien zijn.

Google Android


Google Android is het mobiele besturingssysteem platform van Google gebaseerd op de Linux en Java technologie. Het op 5 november 2007 geļntroduceerde Google Android is ontwikkeld door Google in samenwerking met de Open Handset Alliance. Met de introductie van Google Android werd ook de OHA aangekondigd.
Al 1 Googley reactie:

Hallo,
ik zou es wille vragen of je dit toestel ook in België kan verkrijgen..?

ladenka () - 15 December '09 - 17:17


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->