Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

28 Aug '08 - + 0 - 0 Google lanceert Google Suggest


Google Logo Internetgigant Google voegde deze week een nieuwe tool toe aan haar zoekmachine genaamd Google Suggest. Google Suggest geeft suggesties wanneer Internetgebruikers hun zoekopdracht intypen. Verder voert Google op dit moment op kleinere schaal testen uit met nieuwe functionaliteiten in haar zoekmachine.


Google geeft met behulp van de suggest-tool automatisch suggesties bij zoekopdrachten aan de hand van de eerste karakters van zoekwoorden die door de gebruikers worden ingetypt. Volgens Google voorkomt dit spelfouten en is het handig om de juiste woordencombinatie in te typen.

Google SuggestMeer social


Google voert bovendien testen uit waarmee gebruikers de functionaliteit hebben om zoekresultaten naar boven en onder te kunnen slepen. De feedback hiervan gebruikt Google om haar algoritme te verbeteren en resultaten nog meer relevant te maken. Ook kunnen gebruikers straks commentaar geven per getoonde resultaat, Google wil hiermee wellicht een meer sociaal karakter aan de zoekresultaten toevoegen.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->