Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

09 Jun '08 - + 0 - 0 Google's Marissa Mayer over de nieuwe Google Favicon


Vorige week berichtten we al over de nieuwe favicon van Google. Dit is dat kleine plaatje dat bijvoorbeeld links in de adresbalk van je browser staat. In een reactie op de officiele Google Weblog geeft ze de redenen voor dit kleinste Google logootje.


De reden dat Google na 8,5 jaar met een nieuwe favicon kwam is dat Google met steeds meer nieuwe mobiele applicaties zoals de Iphone te maken krijgt waardoor Google en nieuwe plaatsjes nodig had. Dit zijn de nieuwe favicon's en logo's voor de diverse toepassingen:Google heeft uiteindelijk meer dan 300 versies uitgeprobeerd om uiteindelijk tot de huidige versie te komen.Marissa Mayer geeft verder aan dat dit geen definitief favicon is, maar dat het een nog in ontwikkeling zijnde logo is. Wordt dus vervolgd!

> googleblog.blogspot.com/2008/06/one-fish-two-fish-red-fish-blue-fish.html
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->