Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

15 Mei '08 - + 0 - 0 Googlen via KPN weer mogelijk


Logo KPN Googlen via het een Internetverbinding van KPN is weer mogelijk. De ernstige storing op het netwerk van KPN is voorbij zo liet het bedrijf woensdagavond weten. Op de knooppunten waar de storingen zich voordeden heeft het bedrijf nieuwe software geļnstalleerd, waardoor het telecommunicatieverkeer weer op gang is gebracht.


Om in de toekomst niet weer voor verassingen te komen staan gaat KPN extra maatregelen nemen waardoor sommige klanten de komende dagen nog kunnen kampen met overlast, zo waarschuwt KPN.

Door de storing die zich al vanaf afgelopen dinsdagochtend voordeed, hadden veel mensen dinsdag en woensdag geen Internet. Ook diverse andere diensten leden onder de storing, waardoor vooral zakelijke klanten het hardste werden getroffen. Ook Internetprovider Xs4all meldde diverse storingen waardoor het merendeel van haar klanten van Internet bleef verstoken. Mijzelf viel het op dat oa. Google Agenda Mobile en de Google Mobile startpagina niet beschikbaar waren via het mobiele Internet van Vodafone.

KPN weet niet precies hoeveel klanten door de storing zijn getroffen. In sommige winkels kon bijvoorbeeld niet worden gepind, maar schadevergoedingen zijn tot op heden nog niet gemeld. "Wij lopen niet op de zaken vooruit en het woord claim is dan ook nog niet gevallen bij ons", zei een woordvoerder van KPN eerder woensdag.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->