Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

30 Apr '08 - + 0 - 0 Koninginnedag 2008 logo!


Google did it again! Voorgaande jaren vergat Google het wel eens of werd een oud Koninginnedag logo herhaald, maar op Koninginnedag 2008 heeft Google weer een geweldig logo!


Koninginnedag 2008 wordt gevierd in Franeker en in Makkum. Hare Majesteit de Koningin en leden van de Koninklijke familie reizen woensdag 30 april Koninginnedag af naar Fryslân. Het is inmiddels de derde keer dat de Koningin Koninginnedag in Fryslân viert. In 1982 was dat in Harlingen en in 1993 in Vlieland en Sneek.

Zo aan de Google Earth beelden te zien gaat de koninklijke familie het als watersportliefhebbers wel naar hun zin hebben in Makkum:Google en het koninklijk huis


Google heeft ondertussen ook het een en ander meegemaakt met het koninklijk huis. Zo kreeg je onder andere de biografie van kroonprins Willem Alexander als je zocht naar "slechte tanden".

In 2003 ging een en ander bij Google niet helemaal lekker. Toen werd per abuis het koninginnedag logo ook op Google.be getoond. Uiteraard hebben de belgen hun eigen koningshuis. Dit jaar blijkt het allemaal op Google.be wel goed gegaan te zijn.

Google koninginnedag logo's


Google Logo's van de voorgaande keer:

Google Koninginnedag 2003 logo:

Google koninginnedag 2003 logo

In 2004 werd dit logo nog eens herhaald.

En natuurlijk het Google logo van Koninginnedag 2008:
Een van mijn favoriete speciale nationale Google logo's tot nu toe is het "Quatorze Juliet" logo. Deze werd enkel en alleen op Google Frankrijk getoond:Een zeer fijne Koninginnedag vandaag!
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->