Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

17 Mrt '08 - + 0 - 0 Google st. Patrick's day 2008 logo


Niet zichtbaar in Nederland, maar enkel en alleen als je in "Google Gaeilge" zoekt krijg je het traditionele Google st. Patrick's day logo!


Ierland viert ieder jaar op 17 maart St Patrick's Day en aangezien dat ook in Amerika een groot feest is heeft Google sinds het jaar 2000 ieder jaar een speciaal Google st. Patrick's day logo.

2008:2007:2006:
Ieder jaar, op een jaar na! In 2003 werd tot de grote schik van de Ieren de viering van St patricks Day door Google vergeten. NET in het jaar dat Google een kantoor in Dublin opende...! Een Google Conspiracy Theory was dat de drank tijdens het openingsfeestje van Google Ireland de geesten zo vertroebeld had dat ze er niet meer aan hadden gedacht. Kan zelfs de beste overkomen!

Er zijn meer partijen die speciale logo's plaatsen. De absolute winnaar dit jaar is de zoekmachine Ask.com die zelfs een complete "Theme" in St Patrick's Day sfeer heeft.


Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->