Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

28 Apr '06 - + 0 - 0 Blog me? I'm blogging these Weblog Beauties! (vervolg Blogonomics 06)


Ok, dit wilde ik jullie natuurlijk niet onthouden. Als onderdeel van de Weblog meeting "Blogonomics 06" werd er een Apple Ipod video uitgereikt voor de beste Weblog foto van een tweetal zeer goed ogende Weblog Beauties. (ok, dat is dubbelop) Op de site van de blogme.web-log.nl kun je op dit moment de wedstrijd volgen, en je zult begrijpen dat deze wedstrijd de aandacht van het congres toch wel een beetje heeft afgeleid ;-)


Mijn inzending was dit ** drietal ** Weblog beauties met als titel "Blog me, I'm blogging this!". De titel slaat op de t-shirts van de drie op de foto (misschien niet helemaal leesbaar). De middelste beauty is Weblogger Maarten Schenk van blogologie.be.
"Blog me, I'm blogging this!".

Foto is genomen met een simpele Samsung Z320i UMTS telefoon. Niet echt 12,8 megapixels dus. Ok, ok, een topfotograaf zal ik met dit ding nooit worden, maar het past natuurlijk helemaal in de Weblog sfeer om een foto met simpele tools te maken! ;-)


Enkele andere inzendingen:
Zie ook:

> blogme.web-log.nl
> Blogonomics 06
Al 1 Googley reactie:

Wat een volk hé die bloggers…. :D

Ramirezi () (link) - 09 Mei '06 - 20:04


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->