Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

14 Okt '05 - + 2 - 2 The World of Google Party in het Odeon Amsterdam


Zo, ondertussen lekker "uitgeslapen" na het feestje van gisteren. In de discotheek "Odeon" Amsterdam was een feest ter ere van twee jaar Google in Nederland.


Het feest begon met een zwart wit video presentatie over Google en een presentatie van Marc Duijndam. Ik kwam zelf pas om half tien binnen en was perfect op tijd voor het afsluitende applaus. Inhoudelijk waren er naar verluid geen schokkende nieuwe zaken aangekondigd dus was het niet zo heel erg dat ik dit gedeelte gemist had.

Op het feest was het ook weer even fijn bijkletsen met collega's uit de zoekwereld. De meeste had ik de week ervoor nog gezien op het feestje van ilse media, maar toch waren er weer een groot aantal andere gezichten. Waar bij het ilse media feest vooral veel mensen uit de media wereld (omroepen en dergelijke) aanwezig waren, waren op het Google feest vooral heel erg veel mensen uit de bureauwereld en van de klantzijde.

Erg leuk was het gesprek met Dhr Ned Walley van Google London. Die wilde mij graag een keer spreken en dat vond ik zelf in ieder geval een buitengewoon grote eer. In ieder geval heb ik met hem een erg leuk gesprek gehad. Met dank aan Bert Wiggers (Startpagina) die me introduceerde. ;-)


Op het einde kregen we allemaal een speciaal "personalized" google search t-shirt mee. Je kon kiezen uit enkele tientallen creatief gemaakte shirts met op de voorkant een afbeelding van de homepage van Google met daarin een vreemde zoekopdracht. Ik ben uiteindelijk in een shirt met de zoekopdracht "Van Gogh museum" naar huis gegaan. Stond ook een mooie oranje kroon op die me weer deed denken aan het schitterende Google Koninginnedag logo.
3 Googley reacties!:

Als jij ooit bij Google zou solliciteren, dan nemen ze jou graag aan!

Farshad (link) - 15 Oktober '05 - 23:06

Lachen zo’n shirt.. !! Heb je een foto?!

mknol2000 - 18 Oktober '05 - 09:02

Hé Jeroen,
Daar was je toch bijna de fautaux vergeten :-)
http://www.flickr.com/photos/toscani/tag..

Jim (link) - 18 Oktober '05 - 09:14


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->