Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

01 Sep '04 - + 1 - 0 Nieuwe Apple imac G5, kwijl!


Apple komt half september met de nieuwe Imac G5, en die is moooooooooi!!! De nieuwe Apple is enkel een beeldscherm met daarin geintegreerd alles wat de computer nodig heeft. Google kan dus binnenkort haar Google Apple logo wel aanpassen:

Google AppleIk werk inmiddels al een paar jaar op een oranje I-book (werkt nog steeds perfect!) en wilde al eens een 17" bolletjes I-mac kopen. De nieuwe G5 kun je van de standaard af halen en dan kun je hem gewoon ergens ophangen. Je eigen flatscreen apple aan de muur!

Apple imac

Er worden ondertussen al geintjes gemaakt over dat je hem ook als laptop kunt gebruiken. Gewoon de steuntjes er af en op je schoot leggen. Dan nog wel ergens een 240 volt batterij vandaan halen ;-)

Apple imac G5

Apple had in 1991 ooit een marktaandeel van 9,6%. Dat zou nu gezakt zijn tot 2,2 (was zelfs 2,0 in 2003). Volgens Google Zeitgeist gebruikt 4% van de Google zoekers een Mac.


> Apple imac G5
> Google Mac
3 Googley reacties!:

Ik heb hem gekocht, het is nog even wachten tot hij werkelijk komt, aangezien IBM wat moeite heeft met het leveren van de G5 processoren, die natuurlijk ook in de G5 desktop modellen wordt gebruikt. Ik heb hem al in levende lijve mogen zien en ben razend enthousiast, kan haast niet wachten. Vaarwel goede ouwe Imac DV. We stappen in een nieuwe wereld. Eenvoud siert en dat geldt zeker voor deze fraaie I-mac!!! Dan nog met een blue-tooth toetsenbord en muis en Airport Extreme, ben je ook nog (op het netsnoer na) van de meest vervelende draaitjes af.
Ikzelf heb alle soorten Mac’s al voorbij zien komen, maar was nog nooit zo nieuwsgierig als nu.!!!

Robert Kalkman () - 26 September '04 - 20:32

Je hebt gelijk. De G5 is echt mooi. Ik ben echt jaloers op iedereen die ‘m heeft… :-)

Andrew - 03 Februari '06 - 21:51

Neem gewoon de imac dual core

henk - 16 Juni '08 - 21:02


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->