Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

07 Jul '04 - + 2 - 2 Marktplaats.nl krijgt Google zoekfunctie


Begin mei kondigde Google aan een samenwerking aan te gaan met Marktplaats.nl. De samenwerking zou zich richten op het verkopen van van advertenties via de site van marktplaats en het integreren van een zoekmachine binnen marktplaats. Het laatste is vorige week gebeurd met het toevoegen van een extra tabblad.

Marktplaats.nlOmid Kordestani, senior vice president of Worldwide Sales and Operations van Google gaf al een mooi betoog over de samenwerking tussen marktplaats en Google:

“Deze belangrijke samenwerking met Marktplaats vergroot het bereik van het groeiend aantal Nederlandse adverteerders van Google. Marktplaats is de grootste site met rubrieksadvertenties in Nederland”, zegt Omid Kordestani, senior vice president of Worldwide Sales and Operations van Google. “De miljoenen gebruikers van Marktplaats en de Intokosites in de wereld kunnen voortaan gebruik maken van de zoektechnologieën van Google en van de doelmatige advertenties van Google AdWords die relevant zijn voor de gebruiker.”

marktplaats


Marktplaats afficheert zich als ‘de advertentiekrant van Nederland’ op internet en biedt ruim 1 miljoen advertenties en 500.000 bezoekers per dag. Naast de vernieuwingen en de introducties van buitenlandse sites verving marktplaats onlangs ook haar logo en kreeg een mooie payoff.


> Marktplaats.nl gaat wereldwijd
> Google gaat de zoekmachine en advertenties Marktplaats.nl verzorgen


> Marktplaats.nl
> Google.nl
2 Googley reacties!:

een welkome aanvulling voor marktplaats.nl

eisema (link) - 07 Juli '04 - 22:00

ben je gestopt?

eisema (link) - 30 Juli '04 - 11:04


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->