Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

12 Mrt '04 - + 3 - 1 Aan mijn Google Dagboek...


Een Weblog is een dagboek, een dagboek is een plek waar je persoonlijke berichten in schrijft om je hart te luchten of je gevoelens in banen te leiden.

Ik schrijf vandaag aan mijn dagboek dat deze week weer een Google spamnetwerk is opgerold. Ik kan er niet in detail over schrijven omdat het soms voor beide partijen beter is dingen uit de pers te houden en tsjee, wat is me dat deze week zwaar gevallen.Menig keer heb ik in mijn dagboek willen schrijven over de gebeurtenissen omdat ik zo boos was, boos op iemand die er weer gemakkelijk van af wilde komen door ruim 2200 pagina's te kopiŽren en er vandoor te gaan met pagina's opgebouwd met de noeste arbeid van vele honderden mensen. Boos omdat iemand door een scriptje te schrijven weer de makkelijk weg wilde kiezen en boos omdat iemand dat weer deed uit opportunisme en puur eigen gewin.

Ik hoop dat we er voorlopig weer van af zijn. Doel van de spammer was met zijn linkfarm van gekopieerde content Google te spammen. Waar hebben we dat eerder gehoord... Gelukkig wist hij niet veel van Google. Jammer genoeg wist hij niet veel van Google, anders was hem de definitieve penalty opgelegd.

Het probleem is opgelost. De druk heeft gewerkt. Een rel is voorkomen en iedereen kan weer gerust verder met zijn of haar ding. Een wrang gevoel blijft hangen. Een gevoel van blijdschap ontbreekt. Nu maar hopen dat het heeft geholpen. Dat hij het nu weet.
2 Googley reacties!:

heey

ik ben michelle en vind google
erg handig en leuk
je kund er veel op vinden saaie dingen grapige
dingen maar ook de meest leuke dingen
nou het mag vooraltijt blijven bestaan
ik hoop dat anderen er ook zo overdenken
google te best i live google

groetjes google gyrl michelle

michelle () - 22 Oktober '08 - 19:20

ik ben en vind google
erg handig en leuk je kund er veel
op vinden saaie dingen grapige dingen maar
ook de meest leuke dingen nou het mag vooraltijt blijven bestaan ik hoop dat anderen er ook zo overdanken
google te best I live google

kim - 15 Oktober '13 - 16:29


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->