Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

17 Dec '03 - + 2 - 3 Google viert 100 jaar luchtvaart met een Google Wright Brothers logo


100 jaar geleden op 17 december 1903 stegen de gebroeders Willbur en Orville Wright voor het eerst op met een gemotoriseerd toestel. Google bracht een ode aan van wederom een geweldig speciaal logo gemaakt door de Design afdeling onder leiding van Dennis Whang.Het logo linkt deze keer naar de resulaten van de zoekopdracht "wright brothers"> www.google.nl/search?q=wright+brothersIk heb altijd een enorme fascinatie gehad voor dat gammele toestelletje met haar lichte motortje. Een genot om het Google logo hier in te laten veranderen.Overigens had ik nog het speciale Google Halloween logo tegoed. Die heb ik hier onder meteen ook geplaatst:Alle Google logo's van de afgelopen tijd vind je via Google:www.google.nl/search?q=site%3Ajeroen.com+google+logo
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->