Re: gratis credits voor habbo hotel

Geplaatst door:Laura (62.251.78.34) op April 20, 2005 at 20:41:04:
Als reactie op: gratis credits voor habbo hotel geplaatst door anoniem op March 06, 2005 at 13:20:19:

Habbo Hotel is een toffe plek, maar er lopen ook een paar gemeneriken rond. Deze oplichters gaan er met je meubi vandoor, of met je Habbo Vrienden, om maar iets te noemen.
Door te lezen over hoe deze slechteriken werken kun je ervoor zorgen dat je niet in hun val loopt. Zet deze pagina onder je Favorieten en blijf oplichters een stap voor.

HABBO VEILIGHEID IN HET KORT
Het is belangrijk deze tips goed te lezen, want je blijft zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je Habbo en je computer. En bedenk nou zelf: in het echte leven laat je toch je spullen ook niet zomaar slingeren? Help ons Habbo veilig en leuk te houden! Daarom vier tips om in je oren te knopen.


Bescherm je passwoord alsof je leven ervan afhangt - Je passwoord is als de pincode van je bankpas. Geef nooit je password af in ruil voor rechten, software, credits of furni. Het is namelijk ALTIJD een oplichter die je erom vraagt, die je Habbo en je meubi wil stelen. En heeft hij eenmaal je spullen, dan zijn die voor altijd weg.
Gratis Habbo Credits bestaan niet - Er bestaan echt geen speciale programma's om meubi te maken of credits te krijgen, noch geheime codes in de Credit Lijn waarmee je meer credits krijgt.
Geef in Habbo nooit je e-mailadres of MSN-naam - Die heeft niemand nodig om in Habbo met je in contact te blijven. Daarvoor is speciaal de Console ontworpen. Hobba's en andere Habbo medewerkers gebruiken geen MSN om je te helpen. Zoekt iemand contact via MSN of mail, en vraagt hij om je wachtwoord? Dan weet je zeker dat je een oplichter te pakken hebt!
Dieven worden zonder pardon verbannen - Mensen hebben met echt geld betaald voor hun Credits en dus voor hun meubi. Stuur jij ze illegale software met keyloggers of steel je hun wachtwoord en/of meubi, dan is dat wettelijk een strafbaar feit. En dat betekent dat wij serieuze maatregelen tegen je nemen!

Oplichterij is tegen de Habbo Regels en tegen de wet - alle oplichters worden voor altijd verbannen. Oplichters kun je hier aangeven (we vertellen ze niet van wie wij het weten).
Iedere Habbo draagt zelf de verantwoordelijkheid voor de spullen in zijn kamer. Habbo Hotel is niet verplicht eventuele gestolen spullen of credits te vervangen.


Dit heb ik even gekopieerd van www.habbohotel.nl doe dit dus niet!!! Dit is zijn code, als jij belt krijgt hij credits!!!!!

[ Reacties ] [ Plaats reactie ] [ Het Website Promotie forum ] [ Homepage Jeroen.com ]

Reacties:
Plaats je reactie
> Uw naam:
> Uw E-Mail:
> Onderwerp:
> Uw reactie:[ Reacties ] [ Plaats reactie ] [ Het Website Promotie forum ] [ Homepage Jeroen.com ]


www.jeroen.com

Copyright 2003 Jeroen.com - Disclaimer