Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

03 Jun '10 - + 0 - 0 Nominaties WK voetbal 2010 Google logo's bekend


De nominaties van de Doodle 4 Google contest zijn bekend. In deze wedstrijd doen jongeren, tot 17 jaar, van over de hele wereld mee. Het doel was om een WK 2010 logo te ontwerpen met een leuke omschrijving van het logo. Per deelnemend land is nu een selectie van 10 doodle's gemaakt. Het logo van de winnaar van de 10 geselecteerde doodle's wordt een dag lang op Google.nl getoond te worden. De winnaar van de internationale contest wordt een dag lang op de Google startpagina van elk deelnemend land getoond.


De voor Nederland geselecteerde doodle's (Google-logo's) zijn hier te vinden. Hier kan je stemmen op het logo dat je het mooiste vindt. Het logo van de winnaar van de nationale wedstrijd wordt een dag lang op Google Nederland getoond. Daarnaast doet dit logo automatisch mee aan de internationale wedstrijd. De doodle die uiteindelijk deze wedstrijd wint wordt op 11 juni een dag lang op de Google startpagina van elk deelnemend land getoond.

Winnaar gaat naar Zuid-Afrika!


Via deze link is het mogelijk om op de doodle's te stemmen. Er kan nog gestemd worden tot 7 juni, dus wees er snel bij! Aan de wedstrijd zijn een aantal mooie prijzen verbonden. Zo krijgt de winnaar van de internationale contest een reis naar het WK in Zuid-Afrika voor vier personen. En krijgt de nummer 2 VIP-kaarten voor een wedstrijd uit de Premier League. Raadpleeg voor meer informatie zie de officiŽle Google 4 Doodle website. Een overzicht van alle logo's vindt je hier onder:

Renske Hannah Swildens - 15 jaarEster Versnel - 12 jaarRens Michiel Doornbusch - 15 jaarElla Visser - 14 jaarJoy van Veenendaal - 12 jaarPaula de Jong - 13 jaarQuincy Currie - 17 jaarLeshley Alan Hoornweg - 12 jaarNina Dinaux - 15 jaarLotte Raadgever - 14 jaar
Het FIFA Wereld Kampioenschap voetbal 2010 vindt plaats tussen 11 juni en 11 juli en wordt in Zuid-Afrika gehouden. Nederland speelt haar eerste wedstrijd tegen Denemarken op 14 juni. Vervolgens komt het in de poulefase nog uit tegen Japan (19 juni) en Kameroen (24 juni).

Zie voor informatie over de Doodle 4 Google wedstrijd:
Ontwerp het WK voetbal Google-logo!
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->