Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

10 Mei '10 - + 0 - 0 Het oude Google design gebruiken? Het kan!


Google heeft sinds afgelopen week een nieuw design gekregen. Het logo is aangepast en de indeling van de zoekpagina's is veranderd. Inmiddels zijn deze aanpassingen over de hele wereld te zien. Het oude Google design is echter ook nog te zien en te gebruiken.


Via deze link is de oude layout beschikbaar. LET OP: Het kan echter zijn dat je bij het volgende bezoek aan Google, weer de oude versie van Google krijgt. Om dit op te lossen kunt u gebruik maken van Google.nl in plaats van Google.com. Na verloop van tijd krijgt u weer het nieuwe design terug op Google.com. Soms werkt het ook om cookies te verwijderen en "webhp?hl=all" uit de url te halen.

Update design Google-logo en zoekpagina's


Google heeft sinds vorige week een aanpassing in het logo doorgevoerd. Dit is de eerste grote aanpassing sinds Sergey Brin het logo heeft ontworpen in 1999. Het logo is wat zachter geworden en de schaduw is bijna helemaal verdwenen. Ook TM achter het logo is verdwenen. Hieronder staan het nieuwe logo en het oude logo.De pagina indeling van de zoekmachine is ook veranderd. Vanaf nu is de pagina opgedeeld in 3 kolommen. Links een toolbox, in het midden de zoekmachine en rechts de advertenties.

Voor meer informatie zie: Na 11 jaar nieuw Google-logo en zoekpagina's
4 Googley reacties!:

Waarom is de “TM” weg gehaald?!

Quinty () - 11 Mei '10 - 16:58

ik zou mijn oude logo terug willen plaatsen – en bij het intypen van een zoekaktie verschijnen de letters veel later na het typen.

Loix Jos () - 11 Februari '11 - 17:11

wijzigen zonder te vragen?? Onbehoorlijk

van aarssen () - 10 Maart '12 - 10:29

ik wil de oude versie van google terug niet de nieuwe hoe kan ik ze terug zetten nu

CARINA VAN GANSBEKE () - 19 April '12 - 11:57


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->