Jeroen.com | weblog | woordenboek | zoeken | contact
Google Weblog    
 

15 Jan '10 - + 0 - 0 Google geeft problemen Nexus One toe


Nexus One LogoGoogle heeft toegegeven dat er zich bij sommige Nexus One-telefoons problemen kunnen voordoen met de 3G-ontvangst van de interne antenne. De zoekgigant geeft verder aan druk bezig te zijn met het zoeken naar een oplossing. Google heeft daarnaast ook de prijs van de Nexus One verlaagd.


De reden voor de prijsverlaging is vermoedelijk de negatieve berichtgeving over de gloednieuwe 'superphone'.

Inmiddels heeft Google laten weten dat slechts een klein deel van de Nexus One-telefoons last heeft van het eerder genoemde 3G-probleem. In combinatie met HTC en T-Mobile wordt er uitgezocht in welke hoek het probleem precies gezocht moet worden en hoe dit eventueel snel kan worden opgelost. Een grote groep gebruikers klaagt over de schakeling tussen 3G, EDGE en GPRS, de verbinding blijft niet constant. Google heeft toegezegd dat wanneer het probleem hardwarematig is, het toestel direct gratis omgeruild zal worden.

prijsverlaging


Door tegenvallende verkoopcijfers en de negatieve berichtgeving heeft Google besloten iets aan de prijs te doen. Klanten van T-Mobile klaagden over te hoge prijzen van het toestel in combinatie met een abonnement, namelijk $379,-. Google heeft besloten $100,- van deze prijs af te halen, gebruikers die toch teveel hebben betaald krijgen het geld terug. De losse prijs van het toestel blijft echter wel gelijk op &530,-.
Nog geen Googley reacties.. Reageer!:


DISABLED BECAUSE OF COMMENT SPAM submit3 . php#message" id="form">
Naam:  
Persoonlijke info onthouden?

Email:
URL:
Reactie:Emoticons / Textile


Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.
--> -->